Tiedote 1 / 2017

Eskon koulun vanhempainyhdistyksen tiedote 1/2017
Hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2017 kaikille!

Kiitos kaikille syksyllä toiminnassa eri tavoin mukana olleille. Esimerkiksi discon toteutus ja kakkutukun rasioiden myynti ei olisi ollut mahdollista ilman talkooapua. Yhdessä tehden olemme enemmän.

Kevään tapahtumat:

Disco PE 10.3. klo 18.00-20.30. Eskon koululla. Mukaan tarvitaan taas toimijoita. Seuraa ilmoittelua ja laita päivä ylös, jos haluat olla mukana. 6lk oppilaat vanhempineen järjestää taas puffan.

Vapputapahtuman päätimme myös järjestää. Se tulee olemaan taas koko perheen ja kylän tapahtuma. Kertokaa ideoita ja tulkaa toki mukaan järjestelyihin jos kiinnostaa. Tapahtumavastaavat Miia, Jenita ja Eeva-Maija kerää asioita kokoon. Tapahtumasta tulee erillinen suunnittelupalaveri, johon saavat kaikki kiinnostuneet tulla mukaan.

Seuraavat kokoukset on MA 30.1. klo 18.00, TO 2.3. klo 18.15, MA 3.4. klo 18.00

Kaikki oppilaiden vanhemmat tai aikuiset ovat tervetulleita kuulemaan, kertomaan, keskustelemaan ja ideoimaan. Kokoukset ovat avoimet kaikille vanhemmille. Tule jos ehdit ja kiinnostaa!

Voit olla yhteydessä myös EKVYn hallituksen väkeen. Puheenjohtajan Hanna Västilän tavoittaa mailitse hanna.vastila(at)gmail.com ja puh. 044 3400022

 

Muistutuksena, että nimikoikaa lasten vaatteet ja varusteet. Näin vaatteet löytää ehkä oppilaalle takaisin. Löytövaate- saavit löytyy koulun eteisestä. Syksyllä jääneet vaatteet menee joku hetki säkkiin ja koulun varastoon, sieltä voi niitä opettajilta kysyä.

Käykää myös nettisivuilla WWW.ESKONKOULU.FI sieltä löytyy asiaa toiminnastamme.

 

Talvisin terveisin, Eskon koulun vanhempainyhdistyksen väki.

Permalink

Vastaa