Eskon kyky 2012

Sinustako ESKON KYKY!

Eskon koulun ensimmäinen ja siksi sitäkin jännittävämpi ESKON KYKY -kisa käynnistyi huhtikuun alussa. Kilpaan ilmoittautuminen on jo käynnissä. Perjantaina 27.4. koulun juhlasalissa sitten punnitaan kilpailijoiden taito ja into.

 Kisaa ovat ideoineet ja tapahtuman lankoja pitelevät käsissään opettajat Jukka Hautaniemi ja Johanna Vilen. Kisapäivän lukuisat vastuut on jaettu koko opettajajoukon kesken.

-Kykykilpailu ei oikeastaan ollut minun ideani, sanoo Jukka Hautaniemi. Järveläisen Päivi puhui asiasta jo syksyllä ja se jäi hautumaan mieleen. Aikaisemmissa työpaikoissani oli myös ollut vastaava kisa ja olin valmis lähtemään mukaan kehittelemään ajatusta. Juttelimme siitä opettajien kokouksissa ja idea sai kannatusta.

 Oletko Johanna jo saanut ilmoittautumisia kisaan? -Vielä ei ole tullut ilmoittautumisia mutta ilmoittautumisaikaa on vielä tämän viikon perjantaihin.

Kisaan odotellaan kaikkea mahdollista akrobaattitempuista musiikkiesityksiin ja sketseistä taikatemppuihin!

 Kisaan voi osallistua yksilöesityksellä, pareina tai ryhmänä. Esityksen pituus on rajattu kolmeen minuuttiin. Ja hei, vielä ehtii ilmoittautua! Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 20.4. klo 12.

Permalink

Vastaa