Infokirje syksy 2013

Terveiset vanhempainyhdistykseltä!

Taas on lukuvuoden toiminta pyörähtänyt käyntiin niin koulussa kuin vanhempainyhdistyksessä. Vanhempainyhdistykselle on valittu uusi hallitus ja toiminta jatkuu tutuissa merkeissä. Syksyn ensimmäinen tapahtuma oli eskareitten ja ekaluokkalaisten perheille järjestetty tapaaminen koululla. Kiitos kaikille osallistujille, niin oppilaille ja heidän perheilleen kuin koulun henkilöstölle!

Syksyn toisena tapahtumana oli koko perheelle suunnattu ulkoilutapahtuma tehtävärasteineen pururadan tuntumassa. Sää suosi tapahtumaa ja osallistujia oli runsaasti, tosin vanhempia olisi mahtunut mukaan enemmänkin. Makkaranpaistajilla piti kiirettä, mutta kaikille riitti syötävää:)

Syksyn seuraava ja kovasti odotettu tapahtuma on disco perjantaina 15.11. Asiasta onkin laitettu jo tiedote Wilmaan. Tapahtuman järjestämiseksi tarvitaan mm. järjestyksenvalvojia, joten ilmoittaudu mukaan.

Vanhempainyhdistyksen tämänkin vuoden teemana on ”Hyvät tavat”. Viime vuonna koulun kanssa yhteistyössä keskityttiin ruokailu- ja naulakkokäytösasioihin. Tänä vuonna painopiste on KiVa-koulutoiminnan vahvistamisessa.

Syksy on myös yhdistyksen jäsenrekisterin päivittämisen aikaa. Uudet jäsenet voivat ilmoittautua nettisivujen lomakkeen kautta. Nykyiset jäsenet voivat maksaa suoraan jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Jäsenmaksu on 5 euroa ja se on henkilökohtainen. Maksa jäsenmaksu tilille FI15 4252 0010 0395 40 ja muista kirjoittaa viestiksi jäsenen nimi ja sähköpostiosoite.

Tervetuloa osallistumaan!

Muistilista:

  • disco pe 15.11.
  • jäsenmaksu 5 € /jäsen tilille FI15 4252 0010 0395 40 30.11.2013 mennessä (laita viestiksi jäsenen nimi/nimet ja s-posti)
  • uudeksi jäseneksi liittyminen lomakkeella nettisivujen kautta (vastausviestissä ohje maksamiseen)
  • www.eskonkoulu.fi (tiedotteet, yhteystiedot, jäseneksi liittyminen ja jäsentietojen muuttaminen, pöytäkirjat ym.)

Infokirje pdf-muodossa

Permalink

Vastaa