Pöytäkirja 2.12.2013

Hallituksen kokous

Läsnä (hallitus): Terhi Thure, Minna Minkkinen, Miia Palmu, Laura Reiniaho, Oskari Kola, Satu Tase, Hanna Mäkelä, Krista Mäntynen ja Elina Turunen.

1  Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Terhi Thure avasi kokouksen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hanna Mäkelä valittiin sihteeriksi.

2  Asialistan hyväksyminen                                      

Asialista hyväksyttiin.        

3  Edellisen kokouksen pöytäkirjan allekirjoittaminen

 Edellisen kokouksen pöytäkirja allekirjoitettiin.

4  Koulun kuulumisia

Koulun edustajana kokouksessa oli Paula Heimo. Keskusteltiin löytövaatteiden säilytyksen ja hävittämisen järjestelyistä. Kouluun kertyy löytövaatteita kassikaupalla lukuvuoden aikana. Mietittiin tapoja, joilla vaatteet löytäisivät paremmin omistajilleen. Asiasta pitäisi laatia ohje, jotta kaikki osapuolet tietäisivät miten etsiä lastensa kadonneita vaatteita ja miten ylimääräisten kanssa toimitaan (roskiin/kiertoon). Puhuttiin myös 11.2. olevasta vanhempien yhteistyöpäivästä. Tammikuun kokouksessa asiaa käsitellään tarkemmin.

5  Toteutunut disco 15.11.2013

Käytiin läpi discon palaute ja Miia kerää edelleen palautetta. Osallistujia oli 214. Kaikkiaan tapahtuma oli onnistunut, mutta joitakin lisähuomioita esitettiin.

6  Toteutunut kirpputori 1.12.2013

Myyntipöytiä oli 27. Puffettissa kauppa kävi ihan hyvin, kirpputorimyyjillä vähän huonommin. Harkitaan kirpputorin toteuttamista myös keväällä.

7  Koulukuvaus

Frendikuvien esittelijä oli paikalla ennen kokousta kertomassa heidän tuotteistaan. Lisäksi Suomen koulukuvaus ja Kuvaverkko olivat toimittaneet oman tarjouksensa kirjallisesti. Keskustelun jälkeen valittiin kaksi ehdokasta, joiden välillä käytiin äänestys. Äänestyksen voitti Frendikuvat äänin 8-1 (vastaehdokas oli Kuvaverkko). Sopimuksen pituudeksi päätettiin 1+2 vuotta. Oskari valtuutettiin vielä käymään tarkemmat neuvottelut Frendikuvien edustajan kanssa.

8  Oriflame-tuotteiden myynti

Eskarit ja 1-luokat ovat suorittaneet varainhankintaa myymällä Oriflame-tuotteita. Myynnin vastuuhenkilönä oli Miia.

9  Löytövaatteet

Löytövaateasia käsiteltiin koulun edustajan kanssa kokouksen alussa.

10  Kokouskäytännöt ja kehittäminen

Kokouksen esityslista oli kaikkien nähtävillä ja muokattavissa netissä. Keskusteltiin muidenkin välineiden kuin sähköpostin käyttämisestä viestinnässä ja toiminnan kehittämisessä. Käytetään jatkossa myös sähköistä esityslistaa, mutta kokouksessa myös paperista. Ehdotettiin myös omille nettisivuille vastaavalla tekniikalla kirpputorin lisäämisen. Hanna lupasi lisätä kirpputoriosion sivuille.

11  Tulevia tapahtumia, ehdotuksia ja käsiteltäviä asioita

  • 11.2.2014 ulkoilutapahtuma (turvallisuusteema)
  • 14.3.2014 disco

12  Muut asiat

Kaikki jäsenet eivät ole vielä maksaneet jäsenmaksuaan. Lähetään asiasta kirje Wilman kautta (Hanna laatii).

13  Seuraavat kokoukset

  • ti 14.1.2014 klo 18
  • ma 24.2. klo 18
  • ma 31.3.2014 klo 18
  • ti 22.4.2014 klo 18
  • ti 13.5.2014 klo 18

14  Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.04.

Permalink

Vastaa