Pöytäkirja 4.12.2014

Läsnä: Satu Tase, Elina Turunen, Minna Minkkinen, Terhi Thure, Miia Palmu, Mari Liikanen ja Oskari Kola. Sekä hallituksen ulkopuolisina Sari Kola, Riitta Tapanainen, Eeva-Maija Kanervo ja Rehtori Hannu Tuure

1. Kokouksen avaus, Puheenjohtaja Terhi Thure avasi kokouksen 18.35 ja todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
2. Asialista hyväksyttiin.

3. Edellisen kokouksen pöytäkirja käytiin läpi ja allekirjoitettiin.

4. Talous ja jäsenasiat
Yhdistyksen tilillä rahaa noin 6000,00 e. Disco tuotti 370,00 ja Discon puffa tuotti 511,00, joka on 6lk oppilaiden rahaa. Valokuvista saatava raha on 1000,00. Tilillä myös 573e, joka nykyisten 1.lk ja 2a ja 2b luokan käytössä vielä. Jäänyt keväältä 2014 käyttämättä. Jäseniä on nyt 50, jotka maksaneet.

5. Koulun kuulumisia kertoi Hannu Tuure. Rehtori ja opettaja Seppo Kaski on jäänyt eläkkeelle. Virkarehtoria ei ole tulossa. Hannu on nyt koko koulun rehtori, jolla myös oma luokka. Välituntitoimintaa on taas järjestetty, 5-6 lk oppilaiden toimesta. Koululla on juuri väriviikko menossa. Oppilaat saavat pukeutua eri värisiin vaatteisiin eri päivinä. Koulun joulujuhla on 20.12. klo 8.30-10.30.

6. Disco 14.11.14. klo 18-20.30 asiat, palautteet.
Puffan ”narikkalaput” oli hyvä idea ja toimi hyvin karkkiparkissa. Puffan pisteille riittää, että niillä on 1 oppilas ja aikuinen/piste. Aikuisille voisi olla myynnissä puffassa kahvia. Talkooväki saa kahvin monitoimiluokassa. 6lk oppilaat tulee jatkossa aikaisemmin sisään vain jos on heti puffassa tai lipunmyynnissä tai ovella työssä, muut tulevat vasta klo 18.00. Tai sitten heillä on hommia puffassa ja he ovat vain siellä ennen discon alkua. DJ:lle voisi koota toivelistan ennen discoa hyvissä ajoin. Discon ohjelmille toivotaan klo aikoja näkyviin. Kännykällä kuvaukseen pitää tarkemmin puuttua ja miettiä asiaa, miten toimitaan. Rahamäärästä voisi laittaa mainokseen infoa, koska joillain lapsilla isojakin summia rahaa mukana. Järjestyshenkilöt pitää edelleen koota ja ohjeistaa ennen discoa hyvin ja huomioida että he saavat ohjeet. Discon ohjelma ja DJ oli onnistunut. Ja kaikin puolin Disco sujui mallikkaasti.

7. Muut asiat:
1) Nettisivujen (www.eskonkoulu.fi) päivityksestä pitää sopia ja nimetä siihen henkilö. Nyt Harri tai Hanna osaa sen parhaiten. Miia ehdotti jos kysytään Tomi Turusta siihen. Harri voisi siihen neuvoa häntä.
2) Miia kertoi että koululle olisi mahdollista saada pieneläin- vierailu (käärmeet, liskot, hämäkäkit yms.). Miia kysyy opettajilta siihen kiinnostusta ja vanhempainyhditys maksaa matkakulut ihmiselle, joka koululle tulisi niitä näyttämään ja kertomaan niistä oppilaille.
3) Löytövaatesäkit 2013-2014 ja vanhemmat viety 4.11. vaatekeräykseen pois koulun varastosta. Loppukevään 2014 vaatteet ja syksyn 2015 osa vaatteista löytyy säkeistä koulun näyttämön varastosta. Sovittiin Minnan ja Miian ehdotuksesta, että koulun eteiseen hankitaan 3 pyykkikoria löytövaatteille, jotka nimikoidaan. Täten oppilaiden on helpompi löytää kadonneita vaatteitaan, kun ne on lajiteltu eri koreihin kasan sijaan. Vanh.yhd. maksaa korit ja Miia käy ne ostamassa.
4) Peliliivi asia on vielä kesken, mutta etenee. Hankinnassa 10+10 peliliiviä.
5) Sovittiin, että sihteeri laatii Wilmaviestin kokouksistamme, joka menisi koteihin n. viikko ennen kokousta.
6) Puhuimme myös, että kysytään saako vanh.yhdistyksen edustaja vierailla opettajien kokouksissa koululla. Voisimme kysellä asioita ja kertoa meidän kuulumisia.
7) Tulevia päivämääriä, kokoukset keväällä klo 18.30 TI 13.1., Ma 23.2 ja Ti 14.4. ja tarvittaessa muutenkin. Disco olisi alustavasti pe 20.3.15.

8. Seuraava kokous, Ti 13.1.15 klo 18.30.
Puheenjohtaja Terhi Thure päätti kokouksen klo 20.30.

Permalink

Vastaa