Pöytäkirja 31.3.2014

Hallituksen kokous

Läsnä (hallitus): Miia Palmu, Minna Minkkinen, Oskari Kola, Hanna Mäkelä, Elina Turunen ja Laura Reiniaho (saapui 18.30).

1  Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Miia Palmu avasi kokouksen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Lauran saapumisen jälkeen. Hanna Mäkelä valittiin sihteeriksi.

2  Asialistan hyväksyminen

Asialista hyväksyttiin.

3  Edellisen kokouksen pöytäkirjan allekirjoittaminen

Pöytäkirjaa ei allekirjoitettu, koska Terhi oli poissa.

4  Koulun kuulumisia

Koulun edustaja ei ollut paikalla, joten Miia välitti saamiaan terveisiä. Vanhempainyhdistyksen tilaama teatteriesitys (monologi) oli pidetty. Saatujen tietojen mukaan se ei oikein soveltunut pienemmille vaan oli enemmänkin vanhemmille oppilaille suunnattu.

5  Toteutunut Disco 14.3.2014

Disco meni odotusten mukaisesti. Miia oli kerännyt palautteen, joka käytiin kokouksessa läpi. Pääsymaksun maksaneita oli 217. Kuudesluokkalaisten puhvetti tuotti heille noin 560 €.

6 Muut asiat

Miia hoitaa peliliivitarjousta. Tarjousta on kysytty ja prosessi etenee. Liivit lahjoitetaan koululle viimeistään alkusyksystä.

Keskusteltiin kouluruuasta, sen tasosta ja riittävyydestä. Mietittiin myös, mitä voisi asialle tehdä.

MLL Hausjärven yhdistys järjestää yleisöluennon 15.4.2014 ”Lapsen vahvistaminen arjessa”. Lisätietoa löytyy MLL:n nettisivuilta.

7  Tulevia tapahtumia

12.4. Eskon koululla pidettävän turnauksen yhteydessä pidetään puhvettia (makkaraa + muuta tarjoilua). Järjestelyt ovat edenneet hyvin.

Vapputapahtuman järjestelyt etenevät myös. Yhdistys myy vappupalloja ennakkotilausten perusteella. Myös itse tapahtumassa myydään palloja. Erillisen järjestelypalaverin pohjalta on laadittu lista tapahtumassa tarvittavista resursseista. Joitakin talkoolaisia tarvitaan vielä lisää. Päätettiin tilata sirkusesiintyjä ja maksaa korvausta myös ponitaluttajalle ja musiikista vastaavalle. Tapahtumaan on suunniteltu seuraavia asioita: puhvetti, toimintarasteja, ongintaa, sirkusesiintyjä, poniratsastusta, kasvomaalausta, paloauto ym.

8  Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.00.

Permalink

Vastaa